Extension to Cottage, Stour Row, Dorset

  • Extension to Cottage, Stour Row, Dorset

    Extension to Cottage, Stour Row, Dorset

    Read more

Architect: Geoff Cole

Project Completed: September 2015

Contractor: WRE Andrews & Son

 

A single storey extension to a previously extended thatched cottage in Stour Row. The design was carefully considered to be in keeping with the previous extension but with extensive areas of glazing to maximise natural light and views into the garden.

Windows and large sliding doors are powder coated aluminium coloured grey inside and out to match the slate roof finish.

Velux roof lights help bring in more natural light to ensure the existing kitchen is bright and light where it adjoins the extension.

1
2
3
4
5
6

arb
riba
Houzz Service 2018
Houzz Design 2020